joi, 1 martie 2018

1 Martie, Primavară cu zapadă!




Copii se bucura de aceasta probabil ultima zapada, sau, cine mai stie...Dumnezeu e Suveran. Altii s-au intristat, chiar suparat unii. Am vazut zilele acestea multa agitatie cand zapada cobora lin din cer, la glasul lui Dumnezeu.

Autoritatile si deszapezirile s-au dezvinovatit spunand ca au fost luati prin surprindere, de parca nu zapada o asteptam si noi cei din Vest, dupa ce in Bucuresti erau inchise scolile din cauza zapezii si a viscolului. Busu anunta transpirand pe frigul acesta ca vine zapada mare in toata tara! Termometrele scadeau considerabil si toata tara era sub cod. In unele parti era rosu in altele mai portocaliu spre galben si iata-ne astazi de 1 martie prima zi a primaverii cu tara ninsa toata.

Eu zic ca ar trebui sa vedem zapada aceasta la inceput de primvara altfel. Gropile s-au acoperit, astfel soferii incepand sa accelereze mai mult ca drumurile erau uniforme si astfel unii s-au trezit prin santuri. Altii si-au dorit demult sa mai mearga macar odata la patinoar si au avut parte de patinoar pe pod la Gradiste ca se mutase patinoarul de la Subcetate. Microbii au inceput sa dispara si nu mai vedem persoane bolnave cu atata zapada la fel cum vazuseram cu atat soare! Stocurile de sanie care pareau ca vor ramanea pentru o alta zapada pe la anul, dintr-o data s-au epuizat. Atat copiii cat si parintii vrut pe nevrut au trebuit sa iasa la zapada si am vazut din nou familii fericite.

Nu pot in toate acestea decat sa dau lauda Domnului pentru toate. El tine spune Sfanta Scriptura zapada in camarile Lui.

Zapada a venit. Dar si primavara. Unii au uitat de martisoare astazi, deoarece e ciudat sa umblii cu martisoare prin zapada.

Cu sau fara martisoare stimate doamne, domnisoare, sau chiar domni grabiti pentr-un martisor, primavara a venit!

*p.s.   asteptam adevarata primavara cu Cel ce a spus ca vine si va veni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu