luni, 24 martie 2014

Suficientă putere omenească...



13 ,,După ce L-a ispitit în toate felurile, diavolul a plecat de la El, până la o vreme." (Ev.dp. Luca 4:13) - Ispitirea lui Isus Hristos.


    Trăim zile în care ispitele sunt tot mai mari. Trăim zile în care unii cad examen după examen, exact la acelaşi capitol. Unii se ridică. Alţii se luptă chiar acum. Diavolul nu se ruşinează să vină la noi cu ispita. Nu s-a ruşinat să meargă la Isus, Fiul lui Dumnezeu.

    Scriptura spune că L-a ispitit în toate felurile, apoi a plecat, dar până la o vreme. Deci, va reveni. Cu aceeaşi ispită, sau chiar cu altele. Fiţi tari şi împotriviţi-vă tare.

    În 1 Corinteni 10:13 găsim scris că nu ne-a ajuns nici o ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească.Ba mai mult,Dumnezeu care este credincios nu va îngădui să fim ispitiţi peste puterile noastre.Deci noi, avem suficientă putere omenească să ne împotrivim ispitei şi să avem biruinţă. V-aţi gândit la asta? Dar dacă punem în calcul faptul că noi suntem fii şi fiice de Dumnezeu… Atunci vom avea o îndoită putere.

    Să nu uităm că de la Fiul lui Dumnezeu a plecat Ispititorul, dar până la o vreme. Se va reîntoarce şi la noi cu ispite… Asta se va putea întâmpla astăzi pentru unii, sau poate mâine pentru alţii. Ispita vine, dar în voi există suficientă putere omenească să biruiţi ispita, iar pe lângă aceasta aveţi un plus de putere, numită putere dumnezeiască.

    O săptamana nouă, cu ispite noi, dar mai ales cu noi BIRUINŢE!


de Darius Filimon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu